Uw accommodatie

Een prachtige

accommodatie

U verblijft in onze luxe boerenloft met twee slaapkamers, waar 4 slaapplaatsen gecreëerd zijn. In de woonkamer staat een bruine leren sofa die tevens gebruikt kan worden als slaapplek voor maximaal 2 personen.

Het woongedeelte is alleen te bereiken via een trap en is derhalve minder geschikt voor minder valide personen. De trap is niet af te sluiten waardoor onze boerenloft tevens minder geschikt is voor jonge kinderen.

In het woongedeelte is een keuken geplaatst voorzien van een keramische kookplaat, oven en koelkast. We hebben gezorgd voor de lekkerste koffie, althans dat vinden wij: Nespresso! U treft 10 capsules aan. Mocht u behoefte hebben aan meer capsules dan kunt u deze bij ons kopen of u kunt deze uiteraard zelf meenemen of kopen in de supermarkt. In de witte theedoos treft u een selectie aan van diverse ayurvedische/biologische theeën. Ook staat er biologische rietsuiker en biologische koffiemelk.

Verder treft u in het woongedeelte een flatscreen TV, en een radio/CD/DVD speler aan. Er is een mogelijkheid voor het afspelen van uw eigen muziek op uw iPod/smartphone, middels een USB stick of kabel. Er liggen in de kast een aantal films die u kunt bekijken tijdens uw verblijf.

Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst en tevens treft u voldoende badlinnen aan. Er hangt een mooie handzeep bij uw wastafel op de slaapkamer. Deze mag u na uw verblijf meenemen naar huis.

Goed om te weten!

Bij aankomst treft u een map met praktische informatie aan over het gebruik van onze faciliteiten en vindt u tevens handige informatie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Op aankomstdagen is uw boerenloft gereed vanaf 15.00 uur. Bij vertrek hoeft u de dekbedden niet af te halen en de eindschoonmaak van uw loft is inbegrepen. 

Aankomstdag voor een weekend is altijd op vrijdag, de aankomstdag voor een midweek is altijd op maandag. De aankomstdag voor een week is op maandag of vrijdag mogelijk. De vertrektijd is om 12:00u.

In verband met de rieten kap op de boerderij is open vuur verboden. Barbecueën is alleen toegestaan op de daarvoor aanwezige barbecue en alleen op de daarvoor bestemde plaats.

 

Voor het gebruik is naast de huurvergoeding een borg verschuldigd van € 150,- Deze borg krijgt u, bij vertrek, contant van ons terug, indien er geen gebreken aan de loft zijn geconstateerd.

De boerenloft is geheel rookvrij.